Kartice – MOČ MOJEGA UMA

Podprite svoje naravne sposobnosti.

OSEBNA RAST SKOZI KARTICE – Vaš vodič
za vsakodnevne izzive

Odkrijte neomejen potencial vašega uma!

Dobrodošli v svetu kartic MOČ MOJEGA UMA, ki so navdihnjene z mojim obsežnim znanjem o zavesti, umu, možganih in njihovem vplivu na telo. Te kartice so neprecenljivo orodje, ki vam bo pomagalo raziskati svoj um, razviti vaše skrite naravne sposobnosti in preoblikovati vaše življenje na bolje.

BECOME LOVE
Te kartice so izobraževalne in transformacijske narave. Pravzaprav gre za OSEBNO RAST SKOZI KARTICE.
Naj postanejo vaš vodič za vaše vsakodnevne izzive.

S temi karticami boste odkrili svojo notranjo moč in premagovali življenjske ovire. Postale bodo vaši zvesti sopotniki na poti do bolj izpolnjenega in zavednejšega življenja, pomagale vam bodo bolje razumeti in usmerjati svoj um za dosego vaših ciljev.

Združite svoj notranji potencial s koncepti in metodami v teh karticah ter ustvarite čudeže v svojem življenju.

Kako vam lahko te kartice pomagajo?

 • Potovanje v notranjost uma:

  Vaš um je izjemna sila, ki vpliva na vsak vidik vašega življenja. Te kartice vam bodo pomagale potovati v najgloblje plasti vaše zavesti.

 • Preoblikovanje nezavednih vzorcev:

  S pomočjo metod v karticah se boste naučili prepoznati in preoblikovati nezavedne vzorce, ki vam morda omejujejo potencial. Naše kartice vam bodo pri tem mogočno orodje.

 • Ustvarite izpolnjeno prihodnost:

  Z redno uporabo teh kartic boste ustvarili most med svojim sedanjim jazom in prihodnostjo, ki jo želite. To je ključ do manifestacije boljšega življenja.

 • Aktiviranje vašega notranjega potenciala:

  Vaš um je čudovit instrument, ki ga lahko bolje izkoristite. Te kartice vam bodo pomagale razviti vaše naravne sposobnosti in prepoznati resničen potencial, ki spi v vas. Sledite njihovim spodbudam skozi vsakodnevno vodenje in se pripravite, da odkrijete, kaj vse lahko dosežete.

IMG-7275

Kaj menijo o teh karticah strokovnjaki?

Akademik prof. ddr. Milan Krajnc, psihoterapevt 

"Materialni svet je odsev naših misli. Točno tisto, kar sami oddajamo, se nam približa. Včasih prejmemo opozorila, kaj ne smemo storiti, včasih pa usmeritve, kam naj se odpravimo. Ampak, kako naj vemo, kaj je prav? S pomočjo teh kartic lahko uvidimo prava sporočila in se povežemo s svojim višjim jazom. Sporočila nas bodo vodila k našemu višjemu cilju in nam pomagala vzpostaviti notranji mir. Na ta način bomo prišli do svojega Svetega Grala in postali zmagovalci sami pri sebi! Te kartice priporočam kot odličen pripomoček, da okrepite svoje naravne moči!"

Melita Kuhar, strokovnjakinja za osebno rast in partnerske odnose, svetovalnica.si

"Pričujoče kartice so naše vodilo k sebi. Vsi jih potrebujemo, da v trenutkih tesnobe, strahov, notranjih samosaboterjev in zahtev do sebe, objektivno pogledamo v sebe in se zavedmo ravno s pomočjo vodil na karticah, kako čudoviti smo. Vsak od nas. Vsak posebej! Zaupajmo v sebe, povežimo se z višjim Jazom, prizemljimo se in bodimo ljubeči do sebe. Majhni koraki so tisti, ki vodijo k miru v srcu. Ko začutimo, da je v nekem trenutku vse v redu in je tako prav kot je, se opolnomočimo v zavedanju, da smo mogočna bitja, polna Ljubezni.Ko sebe ljubimo, bomo to izžarevali v odnose s soljudmi. Ko sebe spoštujemo, spoštujemo odnose, ki jih kreiramo. Pogumno in z radovednostjo se lahko lotimo raziskovanja lastnih neverjetnih moči!"

Tamara Ravničan, dr. med. specialistka družinske medicine

"Vsi se strinjamo, da je zdravje naše največje bogastvo, a se premalokrat zavedamo, kako s svojimi mislimi vplivamo nanj. Ljudje vse bolj čutimo, da nismo v ravnovesju. Čutimo, da smo nekoč, nekje zašli s poti, a se ne znamo vrniti, niti ne vemo, kako in kam. Marsikdaj nas v naglici življenja ustavi bolezen, na katero lahko gledamo kot opozorilo življenja, da nismo živeli prav in hkrati kot na novo priložnost, da začnemo živeti drugače, sebi v prid. Na poti iskanja poti iz teme se največkrat ustavimo ob oviri, od koder ne znamo naprej. Ta ovira je na eni strani neznanje o tem, kdo smo, kako delujemo, kaj čutimo in na drugi strani pomanjkanje zavedanja, da smo mi sami kreatorji svojega življenja. Dolgotrajni stres, nemirni duh in negativa posameznika dejansko vodijo v padec imunskega sistema in posledično v bolezen. Zato je zelo pomembno, kaj počnemo s svojim telesom, s čim se ukvarjajo naše misli in katerim čustvom damo prioriteto. Sami smo odgovorni za svoje življenje. Vsak dan se odločamo, ali bomo popustili preteklim vzorcem razmišljanja in delovanja ali pa bomo pogumno vzeli vajeti v svoje roke in začeli sami ustvarjati dan, kot si ga želimo. Odločitev, delo na sebi in hvaležnost, da imamo orodja za pomoč, so koraki k boljšemu zdravju, ljubečim in kvalitetnejšim odnosom (do sebe in drugih), srečnejšemu življenju ter notranji umirjenosti. Lili… hvala, ker si… in da si svoje izkušnje in dneve trdega dela strnila v smiselno celoto, ki je pred nami."

Katja Rinc, profesorica, učiteljica joge za otroke in masaže dojenčka po IAIM,
avtorica kartic spodbudnih misli SReČNI OTROCI in avtorica slikanice Nad mavrico

"Ljudje smo neverjetna bitja. Posedujemo izjemne sposobnosti, ki se jih še premalo zavedamo. Zato so kartice MOČ MOJEGA UMA tako izjemen pripomoček, saj nas vodijo k zavedanju lastne moči in naravnih sposobnosti nas samih, da živimo zdravo, radostno in brez strahu. Najprej nam predajo dragocene informacije, ki nas opolnomočijo, nato pa so nežen opomnik in spodbuda v našem vsakdanu. Vedeti, kaj zmoreš in kako lahko vse te potenciale (za)živiš, je zares neprecenljivo. Iz srca hvala zanje, Lili."

Katja Breznik Stjepčevič, mentorica za poslovni uspeh

"Delo na sebi je že od nekdaj ena izmed mojih glavnih vrednot. Rada spoznavam sebe, svoje skrite potenciale, kaj vse je še mogoče. Verjamem, da ima vsak izmed nas znotraj sebe zakopane darove s katerimi lahko naredi ta svet še lepši. Kartice MOČ MOJEGA UMA pomagajo odkriti te zakopane darove. Z njimi lahko dosežemo večjo samozavest, bolje spoznamo sebe in se začnemo zavedati kakšno moč ima naš um. S pomočjo teh kartic lahko postopoma prepoznavamo in osvobajamo podzavestne programe, ki nas morda omejujejo ali zadržujejo nazaj. Kartice so odlično orodje za vsako osebo, ki je predana delu na sebi in si želi zasijati v vsej svoji veličini."

Kartice Moč mojega uma je ocenila tudi moja osebna zdravnica, ki me je spremljala od malega in tudi v času, ko sem prehajala skozi najtežji izziv hude zdravstvene preizkušnje. Hvaležna za njeno oceno kartic.

Drenka Jovanović Gračak, dr. med. specialistka družinske medicine,
najboljša zdravnica leta 2000 in 2001 po oceni bralcev revije za zdravo življenje Viva
in lokalnih časopisov ter radijskih postaj

"Kar je dosegla Lili, je čudež. Njena zgodba ozdravitve je edinstvena. Kot njena osebna zdravnica jo spremljam že iz njene mladosti. V nekem obdobju življenja je bila v kroničnem stresu in ko je zaradi hude bolezni pristala na samem robu življenja, je še mene šokiralo. Njeno stanje dejansko ni imelo več rešitve v medicini. Pa vendar se je Lili dvignila nad tem. Njena ozdravitev je povezana z izjemno močno voljo, pozitivnim vplivom na psihološkem stanju ter spremembami v zavesti. Vsako zdravljenje vključuje kompleksne fizične, psihološke in čustvene dejavnike. Verjamem v moč pozitivnega razmišljanja ter duhovnega ozaveščanja pri procesu zdravljenja. Lili je s svojo edinstveno zgodbo ozdravitve pokazala, kako pomembno je negovati ljubezen do sebe, sprejemati sebe in izražati svoje pristno bistvo. Vesela sem, da sem lahko preletela te kartice. Res mi je bilo v veselje. Prepričana sem, da bodo napotki v teh karticah odlično vodilo in smer ljudem, neglede na to, s kakšnimi izzivi se soočajo v svojem življenju."

Naj te kartice podprejo tudi vaše naravne sposobnosti in vas pripeljejo do BREZMEJNOSTI!

Ne zamudite AKCIJE: POPUST -20%.

Redna cena kartic MOČ MOJEGA UMA z navodili in koraki do brezmejnosti je 45 EUR.

Cena s popustom pa znaša 36 EUR.

Naročila oddajte na mail: love@liliknafelc.si

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si