Pogoji uporabe

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vsebine in gradivo, predstavljeno za ogled ali prodajo na tej spletni strani, je samo v izobraževalne in informativne namene. Vsebine se ne sme uporabljati za diagnozo ali zdravljenje katerega koli stanja ali bolezni. Predstavljeni primeri so samo za ponazoritev. Izrecno ali implicitno ne jamčimo za rezultate. Če imate kakršne koli skrbi ali vprašanja glede vašega zdravja, se morate vedno posvetovati z zdravnikom ali drugim zdravstvenim delavcem. Uporaba kakršnih koli informacij na tej strani je samo na lastno odgovornost. Če se trenutno zdravite zaradi kakršnega koli stanja ali bolezni pri zdravniku ali drugem zdravstvenem delavcu, se z njim posvetujte pred zamenjavo ali spreminjanjem katerega koli programa zdravljenja.

Vsebine in gradivo na tej spletni strani prav tako niso namenjene finančnemu svetovanju, kot tudi ne nudijo osebnega finančnega svetovanja. Vsebine so izključno v izobraževalne namene in vsebujejo samo informacije namenjene splošni informiranosti. Vsebine predstavljene na tej strani so namenjene splošni javnosti in se ne smejo razlagati kot poseben nasvet prilagojen kateremu koli posamezniku. Predlagamo, da se glede investicijskih priložnosti posvetujete z vašim finančnim svetovalcem.

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Hotel Draš (Wellness)
Pohorska cesta 57
2000 Maribor

Telefon: 041 980 009
Email: love@liliknafelc.si