Tenerife Retreat

17. 9. – 24. 9. 2024  RAZPRODANO

28. 9. – 5. 10. 2024  RAZPRODANO

5. 10. – 12. 10. 2024  Tretji termin

KREIRAJ KOT ČISTA ZAVEST

Ali ste vedeli, da ima vsak izmed nas speče sposobnosti in izjemen potencial, ki daleč presegajo tisto, za kar smo v preteklosti verjeli, da je mogoče?

Svoje možgane lahko preoblikujemo in ustvarjamo kot čista zavest. Naše telo ima osupljivo sposobnost regeneracije, okrevanja in iskanja ravnovesja. To je dokaz prirojene modrosti, vtkane v vse naše celice.

 

In prav to boste spoznavali na dogodku KREIRAJ KOT ČISTA ZAVEST. Glavni cilj bo, da vas naučim razumeti najvišji človeški potencial in prebiti osebno kodo v naprednih nevronskih mrežah, celičnih membranah ter čustveni inteligenci. To vam bo omogočilo, da zares izstopite v vsakdanjem življenju in dosegate uspeh tudi v časih negotovosti.

Večdnevni dogodek je zasnovan tako, da naredite preboj na omejujočih prepričanjih, spremenite življenjske vzorce, ki temeljijo na strahu in dosežete višja stanja zavesti.

Vabim vas, da se mi pridružite na transformacijskem programu KREIRAJ KOT ČISTA ZAVEST v tretjem terminu 5. 10. – 12. 10. 2024, ki smo ga zaradi izrednega zanimanja dodatno odprli in bo zadnji letos (termina 17. 9 – 24. 9. 2024 in 28. 9. – 5. 10. 2024 sta namreč že RAZPRODANA), kjer bomo presegli podzavestni program in dostopali do izjemnih stanj fizičnega, čustvenega, psihološkega in duhovnega potenciala in zdravljenja.

Da bi doživeli izjemno izkušnjo transformacije, smo se z mojo ekipo odločili, da bomo izvedli ta večdnevni umik na čarobnem otoku Tenerife, ki leži v Atlantskem oceanu in je znan po pozitivnih energijskih vibracijah. To je redka in čudovita priložnost, da se pridružite srčnemu umiku, kjer boste pridobili načrt za čisto človeško razmišljanje in življenje, ki bo pomagalo prebuditi vaš skrivnostni nadčloveški potencial.

Poleg tega bomo otok dodobra raziskali in obiskali močna energetska mesta ter skrivnostne plaže, ki jih sodoben turizem ne pozna.

Ta močno transformacijski večdnevni dogodek je vaša priložnost, da presežete svoje običajno razmišljanje, svoje omejitve in kar je najpomembneje, da se povežete s svojimi izjemnimi sposobnostmi, ki so vam na voljo, da ustvarite lahkotno življenje.

Kaj boste doživeli v času dogodka?

 • Uživali sedem dni s podobno mislečimi ljudmi s celotne Slovenije na čarobnem otoku, da se naučite upravljati svoje biološke procese, zlasti srčno inteligenco in intuicijo, in jih prilagajate po potrebi.

 • Odkrivali svoje strahove in njihovo vlogo v vašem življenju.

 • Se naučili, kako sprostiti svoje možgane, da dosežete nevroplastičnost možganov; in posledično začnete odpravljati čustvene travme, stres, anksioznost, depresijo, nemir, tesnobo itd.

 • Se naučili prebuditi in razviti globoka stanja zavesti, izboljšali svoje čute, se povezali s svojim super spominom in procesi mišljenja, vključno s sposobnostmi zaznavanja, razumevanja, spominjanja, reševanja problemov in odločanja. Lažje boste obdelovali informacije, nadvladovali stres in se prilagajali okolju.

 • Odkrivali boste inteligenco nevronov in izvornih celic, ki ostanejo sposobne preživetja vse človeško življenje in ne izginejo s starostjo ter podpirajo pomlajevanje, regeneracijo in dolgoživost v kateri koli starosti.

 • Naučili se boste razločiti informacije iz svojega razmišljujočega uma in inteligence svojega srca, saj razkriva odločilne odgovore na življenjske skrivnosti, najtežje odločitve in kako zaupati globokim stanjem intuicije.

 • In še veliko več!

Kolikšna je cena?

Cena celotnega paketa retreata na osebo je 1.144 EUR (bivanje 4 oseb v dvosobnem apartmaju z dvema kopalnicama) ali 1.288 EUR (bivanje 2 oseb v enosobnem apartmaju s kopalnico).

 

Aranžma se lahko uredi tudi tako, da bivate v studiu sami (cena po povpraševanju).

 

Ob prijavi se plača 30% akontacije.

 

Preostanek plačila je možen na 5 obrokov (v mesecu aprilu, maju, juniju, juliju in avgustu 2024).

 

Sprejmemo manjše število udeležencev, da se lahko posvetimo vsakemu udeležencu tudi individualno. Vse delavnice in ostala komunikacija bo potekala v slovenščini.

Kaj je vključeno v ceno?

 • Prevoz od letališča na Tenerifih do namestitve v Los Cristianosu.

 • 7 dnevno bivanje v studiu, enosobnem ali dvosobnem apartmaju (po izbiri) v kompleksu z zunanjim bazenom.

 • Polpenzion z odlično in raznoliko izbiro hrane ter bogatim večernim programom.

 • Predavanja in delavnice, kako lahko z močjo svojih misli vplivate na delovanje svojih celic, celotnega telesa in življenja ter nadvladate podzavestne programe in strah, da se boste končno dvignili in k sebi pritegnili obilje in uspeh.

 • Delavnice o Schumannovi frekvenci in zakaj se je pomembno povezovati z njo.

 • Vodene meditacije in transformacijske hipnoterapije, da vzpostavite koherentnost uma in srca.

 • Učinkovite tehnike za samodejno manifestiranje, ki jih še niste nikjer spoznali.

 • Vodeni izleti po čarobnem otoku - slovensko vodenje (vključen prevoz).

 • In še kakšno dodatno presenečenje ☺.

Kaj v ceni ni vključeno?

 • Povratne letalske karte (cena iz Trevisa znaša okrog 300 EUR).

 • Prevoz do izbranega letališča (Treviso).

 • Zdravstveno zavarovanje ZZZS (brezplačna mednarodna kartica) oz. turistično zavarovanje (npr. Coris).

Opomba: Vso logistiko glede letalskih kart in prevoza na letališče lahko za vas uredimo mi.

Kako se prijavim?

Veselim se, da se mi pridružite na čudovitem otoku Tenerife, na večdnevnem dogodku, ki vam bo spremenil življenje.

 

Rezervirajte svoje mesto! Število udeležencev je omejeno.

 

FIRST MINUTE prijave sprejemamo do 20. 4. 2024.

 

Termin ima samo samo še nekaj prostih mest, zato pohitite, če začutite, da skupaj z mano spremenite svojo usodo.

 

Za vsa vprašanja pišite na info@premiki.com ali pokličite na 069 676 060.

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si