PROTISRESNE, REGENERACIJSKE IN
HIPNO-TRANSFORMACIJSKE TERAPIJE

Učinkovite terapije za odpravo stresa, regeneracijo telesa in hipno-transformacijo uma.

Kakšne so posledice STRESA?

Stres in življenjski slog sta odgovorna za nastanek 90% bolezni na tem svetu, in ne genetika, kot smo sprva mislili.

Ko smo v stresu, naše telo pade iz ravnovesja. Vse fascije oziroma vezivna tkiva v našem telesu se zakrčijo, kar onemogoča pretoke do mišic in živčnih končičev. To v telesu povzroča fizične spremembe in bolečine, kar lahko sčasoma vodi v različne bolezni. Na podlagi številnih znanstvenih raziskav o pomembnosti sproščanja fascij za naše telo in zdravje, je bila v Nemčiji razvita Tesla tehnologija s Schumannovo frekvenco, ki jo uporabljamo v našem centru. Ta v zelo kratkem času sprosti vse fascije in mišice ter pomaga telesu, da se povrne v naravno ravnovesje in omogoči samozdravljenje telesa.

 

Še ne dolgo nazaj medicina ni poznala prave vloge fascij v našem telesu, tako da je šele v zadnjem času potrdila njihovo pomembnost in ključno vlogo pri ohranjanju ravnovesja našega telesa. Naše terapije tako odlično pripomorejo k ohranjanju zdravja in dobrega počutja.

Kako deluje TESLA tehnologija s Schumannovo frekvenco?

Tesla tehnologija s Schumannovo frekvenco posnema naravne gibalne procese brez uporabe električnih dražljajev ali kemičnih snovi. Predstavlja naravno rešitev za sprostitev telesa in reset imunskega sistema ter vam pomaga doseči popolno uglasitev telesa z umom. Zasnovana je tako, da na enostaven način vzpostavi ravnovesje v telesu. Ima namreč naravno zemeljsko Schumannovo frekvenco, ki v nekaj minutah resetira naše telo, ki je pod vplivom uničujočega stresa.

 

Schumannova frekvenca 7,83 HZ je naravna zemeljska frekvenca, ki izredno blagodejno deluje na naše možgane. Schumannovi valovi predstavljajo matrico življenja, na kateri smo nastala vsa živa bitja. Ko smo povezani s to frekvenco, dosežemo naraven pulz naše DNK. Z osnovno Tesla terapijo, ki poleg Schumannove frekvence ustvarja desnosučno vibracijo medceličnih tekočin, se naša DNK povrne v popolno ravnovesje. Ta terapija, ki se uporablja tudi v medicini, lahko popolnoma odpravi stres iz našega telesa, pospeši miselne procese, spomin, koncentracijo in močno okrepi naše zavedanje.

Kakšni so učinki TERAPIJE?

 • izboljša mentalne funkcije in telesno kondicijo;
 • izboljša miselne procese in spomin;
 • lajša poškodbe vezivnega tkiva;
 • zmanjša bolečine v gibalnem sistemu;
 • aktivira pretok limfega in krvnega sistema;
 • močno okrepi imunski sistem;
 • aktivira presnovo in izboljša oskrbo telesa s hranilnimi snovmi;
 • obnavlja kožo in ima močno pomladitveni učinek;
 • izboljša telesno postavo in zmanjša celulit;
 • prepreči odlaganje odvečnih maščob;
 • lajša posledice neenakomernih telesnih obremenitev;
 • zmanjša vpliv negativnih dejavnikov okolja (elektrosmog, stres);
 • omogoča boljši spanec;
 • izboljša koncentracijo in reflekse in telesu prinaša naravno ravnovesje;
 • vpliva na izboljšanje odnosov in klime med zaposlenimi;
 • vpliva na produktivnost in poveča zavzetost zaposlenih;
 • in še veliko več...

Najnovejše medicinske raziskave potrjujejo, da se naše telo zdravi samo. In da z načinom razmišljanja vplivamo na svoje celice, zdravje in življenje. Danes je ta čas, ko začenjamo vse bolj razumeti in ceniti to, kar je Nikola Tesla dokazal že v času, ko še nismo bili na svetu. Že takrat je bil Nikola Tesla prepričan, da ko bo človek začel izrabljati moč energije, ne bo več v stresu in ne bo več bolan. Terapije so odlična rešitev za dosego popolnega ravnovesja vašega telesa, uma in duha. S pomočjo naših terapij boste povečali vašo učinkovitost, produktivnost, zavzetost, notranje zadovoljstvo in srečo.

Za več informacij o prostistresnih, regeneracijskih in hipno-transformacijskih TERAPIJAH nam lahko pišete na: love@liliknafelc.si

Se želite dokončno znebiti stresa iz svojega življenja?

Potem vam svetujem mojo NEVRO-METODO, s katero lahko doživite pravo osebno preobrazbo.

Z NEVRO-METODO lahko odpravite vsa napačna prepričanja in ustvarite novo resničnost v svojem umu ter izberete misli, ki vas podpirajo. Na ta način boste izbrisali vse vzorce, prepričanja in strahove, ki vas sabotirajo in vam onemogočajo svobodo. Doživeli boste čudovito preobrazbo - reprogramiranje sebe, hitro in brez upora, v najboljšo različico sebe.

 

Začnite reprogramirati svojo podzavest in dosežite obilje na vseh področjih vašega življenja: na področju zdravja, odnosov, ljubezni, vodenja, kariere in financ.

Izkušnje strank z našimi terapijami

S Tesla tehnologijo sem se prvič seznanil v času priprav na evropsko prvenstvo. Po uporabi sem zaznal v telesu pozitiven občutek, predvsem po treningu oz. tekmi, ko je telo potrebovalo hitro regeneracijo, sprostitev mišic in odpravo stresa. Občutek po končani terapiji je bil zelo zanimiv, ko sem čutil nekakšno energijo po celem telesu. V času uporabe po treningu se je moje telo sprostilo tako zelo, da bi z lahkoto zaspal. Terapija na Tesli je zelo blagodejno vplivala na moje telo in um. Zaznal sem, da sem bil na tekmah po terapiji bolj umirjen in skoncentriran pri igranju.

— Tine Urnaut
KAPETAN SLOVENSKE ODBOJKARSKE REPREZENTANCE NA EVROPSKEM PRVENSTVU 2019

Na ravnem sem nenadoma padla, zaradi kamenčka. Moja desna noga je močno otekla. Šla sem na terapijo k Lili. Tesla terapija mi je takoj odpravila bolečino, po 2 terapijah pa sem bila “kot manekenka”, čeprav jih štejem 72. Ne morem verjeti, da se je stanje popravilo tako hitro.

— Vladka K.
UPOKOJENKA

Ko sem bila energijsko povsem na tleh, sem šla na bioresonanco, kjer so ugotovili močna vnetja. Nato sem se povezala z Lili. Na njene celostne terapije na Tesli sem hodila en teden. Nato sem ponovno šla na bioresonančno testiranje. Še pred tednom dni, so vrednosti v mojem telesu norele, zdaj so iz 21 padle na 7. Terapevtka mi je rekla, da je to čudež. Da telo še nikoli ni bilo tako v ravnovesju, energija teče na polno in vse čakre so odprte. Zaradi tega sem si Teslo kupila, da jo imam doma. In zgodil se je nov čudež. V zelo kratkem času sem se morala naučiti na pamet eno zahtevno pesem, ki ima zelo veliko besedila in hitrih izgovorjav. Lili mi je svetovala, naj na Tesli poslušam pesem. Tako bom sprostila nevroplastičnost možganov, okrepila miselne procese in spomin. Zvečer sem si nadela slušalke in pesem poslušala na Tesli. Zjutraj sem znala vso besedilo brezhibno. Ta Tesla terapija je res neverjetena! Toplo jo priporočam!

— M. O.
MEDIJSKA OSEBNOST

Po Tesla terapiji sem pri športnikih slovenske odbojkarske reprezentance, ki je tekmovala na evropskem prvenstvu 2019, zaznal, da so bila vezivna tkiva in mišice bolj sproščene. Takoj ko sem začel izvajati ročno masažo, so se mišice dodatno sprostile in izgubile napetost, tako da sem lažje izvedel terapijo na posameznih mišicah. Prav tako je tudi bolečina v določenih primerih začela hitreje pojenjati. Na obravnavani osebi sem opazil večjo sproščenost in zaznal manj stresa. Športniki so mi povedali, da so po Tesla terapiji bolje spali, kar jim je omogočilo tudi boljšo regeneracijo mišic in telesa nasploh. Vse to je imelo pozitiven učinek za nadaljne fizioterapevtske obravnave in izvajanje masaž. Tesla je res dober pripomoček tako za športnike, kot za fizioterapevte.

— Matic Fras
DIPLOMIRANI FIZIOTERAPEVT

Kot športni fizioterapevt se srečujem z raznimi akutnimi poškodbami in kroničnimi oz. preobremenitvenimi patologijami, ki pestijo rekreativne in vrhunske športnike. Z avstrijsko odbojkarsko reprezentanco sodelujemo od leta 2015. Tesla terapija nam je v času priprav na zlato evropsko ligo zelo pomagala, igralke so imele hitrejši čas regeneracije, manjše poškodbe so bile sanirane zelo hitro in najpomembnejše od vsega, počutje po Tesla terapiji je bilo sproščujoče. Terapija je tudi meni pomagala. Z njeno pomočjo sem dokončno odpravil ves stres in našel pravi smisel življenja. Danes lahko ustvarjam bolj v miru in bolj učinkovito.

— Jure Penica
DIPLOMIRANI FIZIOTERAPEVT

Več let sem imela bolečine v levem kolku, zaradi česar sem težko hodila. Po 4 terapijah na Tesla so bolečine popolnoma izginile. Hvaležna iz srca. Hvala Lili

— Milena S.
UČITELJICA

Na Lili sem se obrnila, ko se me je lotila gripa in vnetje na spodnji veki (blefaritis), ki se mi pojavi večkrat na leto. V le 2 terapijah se mi je to na očeh res čudežno ustavilo... nisem dobila otekline... prej mi tudi antibiotik ni pomagal, vedno sem imela 10 dni hude bolečine v očesu in oteklino... sedaj pa ne! Res mi je pomagalo, pri konkretni težavi! Hvala Lili za čudovito izkušnjo.

— Simona L.
DIPLOMIRANA EKONOMISTKA

Za Tesla terapijo sem slišal, ko sem imel velike težave z išiasom ter hude bolečine v hrbtenici in vratu. Že po prvi terapiji sem lahko premikal vrat levo in desno, kar prej nisem mogel več let. Po dveh terapijah sem lahko roko dvignil visoko v zrak, kar več let ni šlo. Po parih terapijah pa so bolečine v hrbtenici povsem izginile. S terapijo in prijaznim pristopom terapevtke Lili sem resnično zadovoljen.

— Tone L.
STROJNI TEHNIK

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si