BREZPLAČNA MEDITACIJA

Meditacija vas bo popeljala v stanje globoke pozornosti in prisotnosti, da boste lahko ponovno začutili stik s svojim fizičnim telesom tukaj in zdaj.

Darilo za vas – meditacija
Okrepite svoje moči

Svet, v katerem živimo, je poln strahu, zmede, negotovosti, žalosti, jeze in razočaranja.

Kar čez noč je svet postal nor. Kot še nikoli v zgodovini, svet danes potrebuje zdravljenje. Ampak pri tem ne moremo mimo individualnega in kolektivnega zdravljenja. Ko pomagamo sebi, s svojo pozitivno energijo, pomagamo 10 ljudem okrog sebe. Čeprav energije ne vidimo, ima izjemen vpliv.

 

Če se na svetu dogaja vojna, je vojna tudi v vas. Kaj torej lahko storimo prebujeni ljudje, ki plujemo po svetu, polnem trpljenja? Na ta svet poglejmo s fizičnimi očmi in notranjim tretjim očesom. Poglejmo ga, kakšen je navzven in kakšen navznoter, ker je eno in isto.

 

Da boste ohranili svojo energijo in postali celoviti v tem "norem" svetu, začnite tako, da se ustavite in ugotovite, kje v vašem telesu živita strah in bolečina. STRAH je le spomin, ki vas je nekoč že iztiril. In iz tega strahu se lahko učite. Zaznajte ta strah, ga ozavestite, razumite in nadvladajte. Strah je pravzaprav darilo. Ker nas predrami, ko se znajdemo na razpotju. Imamo samo dve poti pred sabo. Prva je strah in druga ljubezen. Ljubezen je izjemna sila, ki je nič ne more uničiti.

 

In ta sila vas vedno pelje naprej, čeprav se vam v tem trenutku zdi, da vse bolj padate. Da boste krepili to moč v sebi, vam podarjam darilo, meditacijo z naslovom Okrepite svoje moči. Ta meditacija vas bo vodila v sprostitev telesa in uma. Popeljala vas bo v stanje globoke pozornosti in prisotnosti, da boste lahko začutili ponovno stik s svojim fizičnim telesom tukaj in zdaj.

 

Mnogi ljudje, ki so poskusili to meditacijo, omenjajo, da so doživeli olajšanje, zmanjšali stres, odpravili napetost, povečali svoje zavedanje, pozornost, prisotnost, zaznali večjo odpornost telesa, samozdravljenje, izboljšali osredotočenost, zmanjšali bolečine, zaznali boljši spanec in se ponovno povezali s svojo energijo.

 

Želim si, da meditacijo preizkusite tudi vi, da boste umirili svoj analitični um in se počutili bolje. Ostanite močni, pogumni, varni in zdravi. Želim vam vse najboljše.

Geslo za dostop do meditacije prejmete ob registraciji na domači strani.
Okrepite svoje moči ǀ 28 min

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si