SPLETNI PROGRAMI

Sprostite svoje telo in um, najdite pravi smisel življenja in dosežite obilje s spletnimi programi, meditacijami in hipnoterapijami.

Doživite moč spletnih programov, meditacij in hipnoterapij za transformacijo uma

Smisel življenja je, da se zabavamo. Tudi vi spoznajte kdo dejansko ste in zakaj ste na tem svetu. Sprostite vsa napačna prepričanja in spoznajte svojo ustvarjalno moč ter začnite spreminjati svoje življenje na bolje.

Doživite neverjetno izkušnjo z online programi, kjer lahko s treningi, vodenimi vizualizacijami, meditacijami in hipnoterapijami odkrijete veličastno modrost znotraj vas in sprostite vsa napačna prepričanja, vzorce, strahove, stres, zamere in zastalo negativno energijo zaradi zunanjega sveta. Z online programi boste doživeli drugačen pogled na življenje, na to, kdo dejansko ste in zakaj ste pravzaprav na tem svetu. Z vodenimi meditacijami in treningi lahko spremenite vse, kar se vam je zdelo, da ne morete in ustvarite vse, kar si želite in to na drugačen način, kot ste bili vajeni do sedaj, iz višjega zavedanja in z lahkoto.

 

Online programi so del coaching programa z metodo THI™, skozi katere razvijate svojo moč in okrepite inteligenco, sposobnost telesa, da doživite transformacijo svojih misli in občutkov. Programi so zasnovani tako, da se za vedno znebite vseh strahov, dvomov in omejitev in postanete neustrašen gospodar svojih občutkov. Da prepoznate svoje napačne miselne programe, vedenje in jih nadomestite s podpornimi mislimi, da svoje življenje izboljšate. Doživite lahko višje zavedanje, kjer ni več avtomatizma, obsojanja sebe ali drugih. Cilj je, da vas pripelje do tega, da spoznate svojo ustvarjalno moč, svojo kreativnost in začnete spreminjati svoje življenje na bolje.

 

Z vodenimi meditacijami, treningi uma in hipnoterapijami boste vaše telo in um globoko sprostili, kar bo prispevalo k vašemu boljšemu počutju, večji koncentraciji, sproščenosti, zdravju in zdravljenju.

 

Poglejte, kako so naše meditacije in celoten online program pomagali številnim našim strankam vzpostaviti harmonijo in samozdravjenje.

Si resnično želite spremembe v vašem življenju?

Zakaj si torej ne bi dali priložnosti in si dnevno privoščili 20 – 30 minut za vodeno meditacijo ali trening reprogramiranja uma? Poskusite in odkrijte svoje notranje skrite potenciale.

 

Če vas mučijo težji življenjski izzivi ali bi se preprosto radi osrečili in izpolnili vse svoje potrebe, hkrati pa se globoko v sebi zavedate, da se možnosti ustvarjanja novega življenja skrivajo v vas samih, vam toplo priporočamo aktivne online programe z vodenimi meditacijami, treningi vizualizacij in hipnoterapijami.

 

Če ste odločeni, da boste obrnili svoje življenje na bolje in pri tem potrebujete nasvet, pogovor in podporo na poti zdravljenja in ustvarjanja izpolnjenega življenja, se pridružite v katerega izmed COACHING PROGRAMOV Z METODO THI™. Coaching progam IZPOLNJENO ŽIVLJENJE je ustvarjen, da odkrijete svoje notranje moči, odpravite omejujoča prepričanja in strahove ter aktivirate samozdravljenje, medtem ko je coaching program ČARODEJSVO OBILJA še bolj naravnan na preseganje družbenih okvirjev, ustvarjanje na podlagi vaše intuicije in doseganje obilja na vseh področjih.

 

Bodite odprti, raziskujte sebe, imejte se resnično radi in se nikoli ne predajte!

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si