SPLETNI PROGRAMI

Sprostite svoje telo in um, najdite pravi smisel življenja in dosežite obilje s spletnimi programi, meditacijami in hipnoterapijami.

Transformacijske hipnoterapije

Ste vedeli, da se lahko vaši možgani sami reprogramirajo – in dobesedno spremenijo to, kdo ste na celični ravni? Kar boste odkrili skozi transformacijske hipnoterapije z NEVRO-METODO, presega tipična orodja za osebno preobrazbo.

V sebi imate mehanizem, ki je milijonkrat močnejši od zavestnega uma in obdeluje 40 milijonov bitov podatkov. In ta podzavestni um pelje igro vašega življenja in to kar v 95% vsako minuto v dnevu, že vse vaše življenje. Ves čas vas nadzira in ureja vaše odločitve, prepričanja in navade. In to lahko pogosto deluje proti vam, tako da ustvarjate misli, čustva in rezultate, ki vas usmerjajo vstran od življenja, po katerem hrepenite. Skozi transformacijske hipnoterapije, ki so del NEVRO-METODE, lahko v theta stanju aktivirate vašo podzavest (in modele resničnosti, ki jo obvladujejo) in tako učinkovito izkoreninite psihološko programiranje, zaradi katerega ste nezavedno delovali proti lastnemu zadovoljstvu, odnosom, financam in celo svojemu fizičnemu zdravju.

 

S pomočjo hipnoterapij za transformacijo uma boste lahko odkrili glavni vzrok za vaše izzive in dosegli trajno reprogramiranje uma. S tem boste spremenili omejujoča prepričanja in napačna dojemanja, presegli vpliv analitičnega uma ter vstopili v svoj podzavestni um. V podzavestnem umu se bo zgodilo reprogramiranje vašega avtonomnega živčevja in začeli boste izbirati misli, ki vam bodo omogočile premik k boljšemu življenju. Možganski valovi bodo postajali vse bolj povezani, usklajeni in ritmični, kar bo omogočilo novo realnost v vašem razmišljanju, dojemanju in delovanju. V kolikor želite, pa lahko pridobite tudi dostop do hipnoterapij za poslušanje doma.

1. Vrnite se v svoj začetek ǀ 34 min
2. Prebudite genialnost v sebi ǀ 31 min
3. Aktivirajte zdravilno inteligenco ǀ 21 min
4. Dosežite popolno zdravje ǀ 30 min
5. Reprogramirajte podzavestne programe ǀ 45 min
6. Počistite vplive iz preteklega življenja ǀ 27 min
7. Poglejte v svojo prihodnost ǀ 26 min
8. Dosežite finančno obilje ǀ 35 min
9. Kreirajte čudovite odnose ǀ 28 min
10. Prebudite ljubezen do sebe in do drugih ǀ 27 min
11. Odpravite strah iz svojega življenja ǀ 38 min
12. Ustvarjajte iz višjega zavedanja ǀ 43 min

BONUS hipnoterapije

1. Odpravite občutke tesnobe in strahu ǀ 25 min
2. Osredotočite se na obilje ǀ 18 min

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si