SPLETNI PROGRAMI

Sprostite svoje telo in um, najdite pravi smisel življenja in dosežite obilje s spletnimi programi, meditacijami in hipnoterapijami.

Svet meditacij

V svetu meditacij so vodene meditacije za vsa področja vašega življenja. Ko dvigujete zavest, ustvarite božansko energijo in se povežete s svojimi močmi. Takrat postanete kreator svoje prihodnosti, saj takšno energijo kot oddajate, tudi privabite k sebi.

Z meditacijami boste sprostili um in telo, da boste lažje manifestirali vse, kar si želite. Bolj ko boste trenirali svoj um, bolj boste dvigovali vašo vibracijo in nadvladali EGO.

 

Priporočamo, da meditacije poslušate zgodaj zjutraj ali zvečer, preden greste k počitku. Takrat bodo vaši možgani hitreje prešli v alfa ali theta možgansko valovanje, kjer boste aktivno ustvarjali svojo novo prihodnost. Meditacije poslušajte tudi, če še niste izkušeni v meditacijah. Naj se vaša pot do izjemnosti začne.

Cena za celoten paket meditacij znaša 120 EUR.

CELIČNO PROGRAMIRANJE

Novo
Celično programiranje ǀ 18 min
celicno-programiranje

Postanite pravi genski inženirji svojih celic s pomočjo nove tehnike, s katero boste aktivirali zdravilno inteligenco v sebi in tako pozitivno vplivali na svoje telo.

Vsako noč nastane 500.000 novih celic. Vsaka celica ima spomin in zavest. Imamo jih okrog 3 milijarde in vsaka sledi naši zavesti. Z močjo svojih misli jih lahko poškodujemo in tudi pozdravimo.

Priporočamo, da to tehniko izvajate 3 krat na dan, najmanj 1 mesec. Naj vam služi v najvišje dobro.

VODENE MEDITACIJE

1. Prebudite hvaležnost ǀ 21 min

Hvaležnost je zelo močno orodje, ki dokazano odpravlja bolečine in strahove iz našega življenja. Predajte se meditaciji in postanite hvaležni za vse, kar imate v svojem življenju.

2. Odpravite občutke strahu ǀ 21 min

Na tem svetu obstajata le dve najmočnejši sili, ki vplivata na naše življenje. Prva sila je ljubezen in druga sila je strah. Odpravite občutke strahu in se prepustite brezpogojni ljubezni, iz katere izhajate.

3. Odpustite in odpravite vse zamere ǀ 23 min

Odpuščanje je pomembno orodje, ki ga moramo vnesti v svoje življenje, če želimo napredovati v višje dimenzije in se počutiti bolje. Ko boste odpravili vse zamere, se boste osvobodili težkega bremena, ki vam onemogoča, da bi dosegli srečo.

4. Hipnoterapija za odpravo tesnobe in strahu ǀ 25 min

Hipnoterapija deluje močneje kot meditacija. Vstopite v svojo podzavest in odpravite občutke tesnobe in strahu.

5. Aktivirajte svojo intuicijo ǀ 20 min

Intuicija je odlično orodje, katero bi morali aktivno uporabljati že v svoji mladosti. Ko se predate njenemu vodenju, življenje dobi povsem nov pomen.

6. Kvantni skok v novo realnost ǀ 28 min

Ste za en skok z mano? Ne običajni skok, ampak posebni kvantni skok. Skok v energijo. Presežite vse negativne vibracije in skupaj z mano poletite v novo realnost kvantnega polja.

7. Odpravite občutke krivde ǀ 28 min

Naučeni smo bili, da nismo dovolj, da se moramo stalno nekomu zagovarjati in dokazovati. Svet je poln kritik in težkih izzivov. Vse to lahko presežete. Dano nam je, da smo srečni in da lahkotno potujemo skozi življenje. Vabljeni v močno transformacijsko meditacijo, da odpravite občutke krivde.

8. Dvignite svojo zavest ǀ 24 min

Globoko v sebi premorete nevidne moči, s katerimi lahko svoje življenje popeljete na povsem nov nivo. Stran od strahu in nižjih energij. Ta moč je brezpogojna ljubezen. Ustvarja galaksije, ustvarja življenje. Ta moč vam je dala možnost, da ste lahko na tem svetu. Predajte se tej mogočni energiji in se povežite s svojo višjo zavestjo.

Novo
9. Dvig zavesti v peto dimenzijo ǀ 25 min

S to meditacijo boste dvignili svoje zavedanje na višji nivo. Namen te meditacije je, da se ustavite in okrepite svojo srčno energijo tako, da se spomnite, da ste vi kreator svojega življenja. Z redno prakso poslušanja te meditacije boste spremenili svojo energijo. Ko boste resnično spremenili svojo energijo in skozi ves dan delovali v popolni harmoniji, boste začeli ustvarjati priložnosti in okoliščine, ki vas bodo pripeljale do čudovitih odnosov, uspeha in izpolnjenega življenja.

OTROŠKE MEDITACIJSKE PRAVLJICE
otroska-meditacija
10. Čarobna gozdna jasa ǀ 20 min

Dragi otrok. Pridi na nepozabno potovanje na čarobno gozdno jaso, kjer boš odkril marsikaj, kar bo ogrelo tvoje srce in ti dalo občutek varnosti. Meditacijo lahko poslušaš vsak večer, preden skočiš v toplo posteljo.

Novo
11. Obleci moder plašček ǀ 21 min

Pozdravljen dragi otrok. Si zelo pomembno bitje na tem svetu. Zaslužiš si vso ljubezen tega sveta. Svet se je močno spremenil. Ampak s tabo ni popolnoma nič narobe. Želim, da v tem viharju ostaneš močen in še naprej tako čudovit, kot si. Ti razumeš svet, ti si prebujeno angelsko bitje. Obleci moder plašček zaščite in naj ti služi, da boš neustrašen in srečen v ustvarjanju dogodivščin.

MEDITACIJA V ANGLEŠČINI
12. Transform your mind to thrive ǀ 34 min
Meditacija

Ste veličastno človeško bitje. V tem svetu ste zelo posebni in čas je, da veste, da ste tudi vi neomejeno energijsko bitje. Nikoli nisem razmišljala o energijskem polju. Od moje NDE verjamem, da ni nič, česar ne bi mogla storiti. Verjamem, da je vsa inteligenca vesolja globoko v nas. Uživajte v tej močni meditaciji in postanite neustrašni. Postanite ljubezen in sijte v polnosti, kot lahko.

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si