SPLETNI PROGRAMI

Sprostite svoje telo in um, najdite pravi smisel življenja in dosežite obilje s spletnimi programi, meditacijami in hipnoterapijami.

Moja duhovna izkušnja

Obstaja svet izven našega zaznavanja sveta s petimi čutili. Naš resničen duhovni dom brezpogojne ljubezni. Nikoli v življenju si niti predstavljala nisem, da bom doživela to bogato izkušnjo in da mi bo ta izkušnja popolnoma spremenila življenje.

Ko sem v svojih najlepših 30-tih doživela največji šok, ko sem hudo zbolela in medicina zame ni imela več rešitve, sem dokončno spustila vse, v kar sem takrat verjela in začelo se je dogajati nekaj osupljivega. Naenkrat me je napolnil globok občutek miru, vključno z zavedanjem, da končno spoznavam drugačno resnico. V tistem trenutku zavedanja sem začutila tako močno ljubezen, ki jo nisem še nikoli poprej. Naenkrat sem se duhovno prebudila in spoznala, da smo ljudje čisto nekaj drugega kot mislimo, da smo in da živimo v popolni iluziji. Da smo po nepotrebnem žrtve zunanjega sveta. In to lahko za vedno spremenimo.

 

Predajte se moji veličastni duhovni izkušnji izven našega zavedanja!

Moja duhovna izkušnja izven našega zavedanja ǀ 48 min

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si