SVETOVANJE Z NEVRO-METODO

Edinstvena metoda za popolno reprogramiranje uma, regeneracijo telesa in vzpostavitev ponovne povezave med umom in telesom.

Doživite edinstveno NEVRO-METODO

Ste resnično srečni? Je vaše življenje takšno, kot ste si zamislili? Ali imate občutek, da ste zaradi vsega stresa in obveznosti obtičali v življenju? Obiskali ste že številna izobraževanja in svetovanja za osebnostno rast, prebrali veliko knjig, pa ste še vedno na isti točki?

Ne more biti drugače, saj je v vas mehanizem, ki obdeluje 40 milijonov bitov podatkov, vsako minuto, vsak dan, že vse vaše življenje. Ja, vaš podzavestni um pelje igro v kar 95%. Ves čas vas nadzoruje, ves čas bdi nad vami in vam preprečuje, da ste resnično kreativni. In zato ste morda žalostni, zato vidite okoli vas vse negativno... in zato vaše življenje ni izpolnjeno, saj vas vodijo omejujoča prepričanja, vzorci, strahovi, ki ste jih pridobili kot super učenje v svojih prvih letih življenja.

 

Obstaja rešitev, da svoj um na novo reprogramirate in zaživite svobodno in izpolnjeno življenje. Celični biolog dr. Bruce Lipton je znanstveno dokazal, da lahko um trajno reprogramiramo v theta stanju možganskega valovanja. Na podlagi svoje težke zdravstvene izkušnje, ko medicina ni imela več rešitve, sem združila moči psihologije, celostne rastlinske prehrane, znanosti, epigenetike, nevroznanosti, sodobnih medicinskih raziskav in starodavnih resnic ter s pomočjo Tesla tehnologije s Schumannovo frekvenco razvila metodo NEVRO-METODO, s pomočjo katere sem v theta stanju trajno reprogramirala svoj um ter popolnoma ozdravela.

 

To lahko storite tudi vi in se obvarujete pred vsem stresom in zaživite življenje, ki vam je bilo nekoč že dano. Z NEVRO-METODO se lahko popolnoma znebite vseh strahov, stresa, omejujočih vzorcev, prepričanj in vseh blokad, ki vas omejujejo, da ponovno najdete svojo vrednost, da začnete zaupati vase in da najdete v življenju pravi smisel.

 

Naj se vaše izpolnjeno življenje začne ZDAJ!

Kaj je NEVRO-METODA?

NEVRO-METODA je učinkovita tehnologija zdravljenja za odpravo stresa, ki združuje sodobne medicinske raziskave, epigenetiko, psihologijo, nevroznanost, starodavne resnice, uporabno kvantno fiziko in energijsko zdravilno terapijo. S pomočjo te metode se lahko doseže reprogramiranje uma in odprava omejujočih vzorcev, prepričanj, strahov, stresa, zamer, blokad... Metoda je učinkovita za krepitev moči, ki pomagajo prepoznati in preseči glavni vzrok vseh fizičnih, duševnih in čustvenih neravnovesij, ki vam preprečujejo, da bi živeli srečno, zdravo in izpolnjeno življenje.

 

NEVRO-METODA se izvaja na Tesla tehnologiji s Schumannovo frekvenco in transformacijsko hipnoterapijo ter osebnim intuitivnim in nevropsihološkim svetovanjem. S pomočjo Tesla tehnologije lažje vstopimo v podzavestne programe, saj lahko v zelo kratkem času dožemo Theta možgansko valovanje. Po najnovejših znanstvenih dognanjih lahko le v Theta stanju nadvladamo vse podzavestne programe, kot so omejujoča prepričanja, vzorci, strahovi in navade, ki nam jemljejo energijo. Z NEVRO-METODO lahko na ta način sprostimo nevroplastičnost možganov, v katerih se vzpostavijo nove nevrološke povezave, ki nadomestijo stare in neučinkovite čustvene in fiziološke procese. Na ta način se lahko naravnamo na novo resničnost uspešnega življenja. Transformacijska hipnoterapija, ki je del NEVRO-METODE, je zelo učinkovito orodje za reprogramiranje uma in je brez vsakršnih stranskih učinkov. Hipnozo uporabljate nezavedno vsak dan že vse vaše življenje.

 

Za premostitev preizkušenih in prefinjenih vidikov zavestne inteligence, znanosti in duha, vas NEVRO-METODA usmerja, da v celoti prepoznate in takoj presežete temeljni vzrok vseh fizičnih, duševnih ali čustvenih neravnovesij. Rezultat so takojšnje osebne spremembe, ki odpirajo vaše polje bivanja, da utelesite in doživite srečno, zdravo in izpolnjeno življenje.

 

Naše stranke so popolnoma spremenile svoje življenje skozi globoko in trajno spremembo, ki ga je prinesla NEVRO-METODA.

 

POGLEJTE kaj menijo naše stranke o NEVRO-METODI.

Kako lahko NEVRO-METODA pomaga tudi vam?

NEVRO-METODA vam lahko pomaga:

 • preoblikovati zavestne in podzavestne energetske blokade, ki ovirajo vašo rast in vaše napredovanje;
 • odpraviti vzorce strahu po preživetju, ki jih nosite v svojem genskem zapisu, da lahko sprostite vse strahove, ki vas omejujejo, da bi bili bolj uspešni in svobodni;
 • osredotočiti se na vaš um, na brezpogojno ljubezen in sprejemanje svojega telesa;
 • pozdraviti vašega notranjega otroka enkrat za vselej, da bo zacvetel in uspeval;
 • zbuditi vašo notranjo zdravilno inteligenco, vašega sočutnega zdravilca, tisti del vas, ki vam omogoča samozdravljenje telesa;
 • svobodno izražati vaše notranje lastnosti miru, ljubezni, veselja, radosti, zabave, dobrega počutja in ustvarjalnosti;
 • pridobiti preprosto bližnjico za dostop do vaše resnične notranje moči, da postanete neustavljivi;
 • sposobni boste ukrotiti svoj um in obvladati svoje življenje;
 • naučili se boste, kako trenirati svoj podzavestni um, ki vas skrivaj zadržuje, da živite življenje, ki ga resnično želite;
 • sposobni boste takoj zaustaviti misel, ki temelji na negativi ali strahu, in dobili nov zagon, da prevzamete nadzor nad vašimi mislimi, občutki in čustvi;
 • na novo boste lahko reprogramirali vaš um in odpravili vse strahove, stres, zamere, jezo, napačne vzorce in navade ter omejujoča prepričanja;
 • in še veliko več...

NEVRO-METODA JE DINAMIČNA METODA, KI JE NAMENJENA TISTIM, KI SI RESNIČNO ŽELITE ODPRAVITI STRES IN DOSEČI IZPOLNJENO ŽIVLJENJE.

Ta edinstven sistem zdravljenja obravnava različne intelektualne in duhovne lastnosti vsake osebe, ki jo doživlja. Trajne spremembe in premiki v zavedanju se pojavijo na duševni in čustveni ravni z aktiviranjem desne in leve poloble možganov, kar vam omogoča, da zlahka prepoznate in hitro sprostite omejujoče misli, prepričanja in vzorce, ki so ovirali vašo sposobnost, da doživite optimalno življenje tukaj in zdaj.

Kaj dela NEVRO-METODO tako učinkovito?

NEVRO-METODA je formula, ki združuje brezčasne modrosti starodavne zavesti in zdravilne medicine s sodobnimi napredki in spoznanji v kvantni fiziki (obnašanje subatomske snovi in delcev) in energetskih poljih. S pomočjo Schumannove naravne zemeljske frekvence in Tesla tehnologijo se telo hitreje povrne v naravno stanje samozdravljenja.

 

Njeno poreklo, ki je bilo razvito na podlagi mojih lastnih raziskav in prakse, temelji na temeljnih načelih znanosti in duhovnosti - vzhodni in zahodni - ter na ustvarjalnih in praktičnih značilnostih desne in leve polovice možganov.

 

NEVRO-METODA je usmerjena na vsak vidik povezave med umom in telesom-duhom. Deluje v sozvočju z vašo lastno intuitivno in organsko (ali elementarno) zmožnostjo zdravljenja in ustvarjanja ogromnih kvantnih skokov preobrazbe, zavedanja in celovitosti na kraju samem!

 

Nežni, a močni premiki in izrazite razlike, ki so se pojavile v telesu, umu, čustvih, zavesti in avričnih ali energetskih poljih, so takojšnje, zato bodite pripravljeni na spremembe, ki bodo začele vstopati v vaše življenje.

 

Podobno kot pogovor, ki spreminja življenje z vašim najboljšim prijateljem, so vprašanja za krepitev moči in hranilna energija v NEVRO-METODI zasnovana tako, da povečajo vašo izkušnjo zdravljenja in vas s pomočjo hipnoterapije vodijo globlje v vašo lastno resnico in sposobnost samozdravljenja. Medicinska znanost je dokazala, da lahko s svojimi mislimi vplivamo na svoj DNK zapis in da so naša telesa sposobna pozdraviti katerokoli bolezen ali bolezensko stanje.

 

Skozi NEVRO-METODO, kjer vaši možgani dosežejo stanje theta možganskega valovanja, vas elegantno vodim, da vstopite v globoko in namerno stanje lahkosti in prisotnosti, kjer se izkušnje zdravljenja čutijo v realnem času v vašem zavednem in nezavednem umu. To preoblikovanje vas zasidra na najglobljih ravneh zavedanja, s čimer se zagotovi, da so zdravljenje in premiki trajno vzpostavljeni.

 

In v tem globokem in varnem stanju lahko na novo reprogramirate svoj um, počistite vse omejujoče vzorce in prepričanja, strahove, zamere, blokade, itd. ter začnete živeti resnično srečno življenje.

 

Za več informacij o svetovanju z NEVRO-METODO nam lahko pišete na: love@liliknafelc.si

Se želite dotakniti brezmejne narave svojega človeškega potenciala?

Potem vam svetujem 3-mesečni intenzivni transformacijski program USTVARITE NOV UM za vašo novo prihodnost.

V 3-mesečnem intenzivnem transformacijskem programu USTVARITE NOV UM boste lahko preoblikovali svoje možgane in kreirali kot čista zavest. Dotaknili se boste lahko brezmejne narave svojega človeškega potenciala in dosegli neskočne možnosti. V tem programu, kjer bova skupaj skoraj 100 dni, vas bom popeljala iz vašega območja udobja, vas potisnila čez vaše meje in vam pomagala, da ustvarite svojo novo realnost. Skozi celoten program bova zresetirala vaše telo od stresa, dosegala nevroplastičnost možganov in nadvladala vaš podzavestni program, da se znova povežete z brezmejnimi sposobnostmi.

 

Nevroplastičnost je sposobnost možganov, da se skozi življenje preoblikujejo in vzpostavijo nove nevronske povezave. Ne tako dolgo nazaj so znanstveniki verjeli, da lahko možgani ustvarijo nove povezave samo v otroški dobi in ko enkrat odrastemo, obtičimo v tistem, kar smo se naučili. Stari slovenski pregovor: "Kar se enkrat Janezek nauči, to Janezek zna” torej v nevroznanosti ne velja. Kajti izkazalo se je, da naše možgane lahko spremenimo kadarkoli in tako vzpostavimo nove nevronske povezave. Danes si veliko ljudi prizadeva narediti to spremembo, da se dvignejo iz težkega življenja. Vse se vrti okoli nevroplastičnosti, pa vendar narediti spremembo v zavedanju ni tako zelo enostavno.

In prav zaradi tega sem oblikovala ta intenziven transformacijski program na podlagi svojega bogatega znanja v delovanju možganov, izkušnjami in mednarodnimi certifikati Univerze Harvard na področju nevroznanosti. S programom USTVARI NOV UM lahko doživite nevroplastičnost v praksi, se zresetirate od vsega stresa, okrepite vse energijske centre v telesu, preoblikujete svoje možgane in dosežete brezmejnost človeškega potenciala za ustvarjanje čistega uspeha.

 

Transformacijski program Preoblikuj svoje možgane in USTVARI NOV UM ni le teorija, temveč vam prinaša priložnost, da to izkusite na lastnem telesu in spremenite svoje življenje. Vključite se na nepozabno potovanje v notranji svet vaših možganov. Program poteka v Centru ravnovesja BECOME LOVE v Slovenskih Konjicah v kombinaciji z bogatim online programom ter dnevnim svetovanjem.

 

POGLEJTE več informacij o programu.

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si