SPLETNI PROGRAMI

Sprostite svoje telo in um, najdite pravi smisel življenja in dosežite obilje s spletnimi programi, meditacijami in hipnoterapijami.

Program ČARODEJSTVO OBILJA

Dobrodošli na strani programa ČARODEJSTVO OBILJA z metodo Theta za popolno reprogramiranje uma.

Program ČARODEJSVO OBILJA je naravnan na preseganje družbenih okvirjev, ustvarjanje na podlagi vaše intuicije in doseganje obilja na vseh področjih. Z vključitvijo v program ČARODEJSTVO OBILJA prejmete svoje uporabniško ime in geslo, s katerima lahko kadarkoli dostopate do svojih vsebin za reprogramiranja uma. Na tej strani so vam na voljo tematski treningi in vodene meditacije v obliki avdio posnetkov za poslušanje doma, ki jih lahko za večji učinek poslušate s slušalkami. Priporočamo, da posamezen trening in meditacijo poslušate en teden vsaj enkrat na dan, zgodaj zjutraj ali preden greste spat, saj ste takrat najbližje svojemu theta stanju oziroma je takrat pot do vaše podzavesti najkrajša. Sicer pa si lahko tematske treninge in vodene meditacije predvajate kadarkoli in tako doživite sprostitev telesa, uma in duha.

 

Tematski treningi in vodene meditacije so zastavljene tako enostavno, da jih lahko posluša vsak. Izberite si nekaj trenutkov na dan samo zase in se prepustite vodenemu treniranju vašega uma. Ob tem boste sprostili svoje fizično in čustveno telo in se znebili stresa ter se napolnili z energijo. Ko boste usmerjali svojo pozornost nase in na svoje notranje moči, boste prav tako aktivirali svoje samozdravilne mehanizme v telesu.

DOVOLITE, DA VAM POMAGAM

Če želite odkriti vaš neomejeni potencial za zdravljenje znotraj vas in odkriti svoje resnične talente ali naravnati svoj um za popolno, srečno in izpolnjeno življenje, skupaj poglejmo, kako bi lahko sodelovali.

Center BECOME LOVE
Transform your MIND to thrive

Stari trg 13
3210 Slovenske Konjice

Telefon: 041 330 388
Email: love@liliknafelc.si