NEVRO METODA:
Celostni pristop za vzpostavitev novih nevronskih poti v možganih

Lili Knafelc - prikazna slika

Celostni pristop NEVRO METODE omogoča vzpostavitev novih nevronskih poti v vaših možganih, da se povežete z najmočnejšo silo vseh sil – nadzavestjo.

V sodobnem svetu, kjer se znanost in duhovnost vse bolj prepletata, imamo ljudje najboljšo priložnost, da v sebi odkrijemo najmočnejše skrite potenciale. Pred leti sem imela lastno izkušnjo povezanosti s tem brezmejnim poljem. Takrat, med svojo obsmrtno izkušnjo v času hude bolezni, sem doživela izven-telesno izkušnjo, ki je preoblikovala moje nevronske povezave in spremenila mojo zavest. Sledila je popolna ozdravitev, čeprav so mi zdravniki namenili le še nekaj časa življenja. Ta izven-telesna izkušnja je bila tako veličastna, saj sem se povezala z najmočnejšo silo, od koder izhaja vsak izmed nas. Ni se spremenilo na bolje le moje zdravje, temveč tudi vsa ostala področja.

V ta namen sem razvila celosten pristop, ki povezuje materijo, energijo ter nadzavest. Nevro metoda združuje nevroznanost, kvantno fiziko, naravno zemeljsko frekvenco, Tesla energijo in lastno izkušnjo prebuditve. Cilj je spremeniti nevronske poti v samih možganih, da dosežete globoko povezanost s svojo nadzavestjo, katera vam bo osmislila življenje.

Nadzavest je temeljna navzočnost, ki ustvarja materialno realnost. Po svoji lastni izkušnji sem spoznala, da nadzavest ni produkt možganov, ampak nasprotno, možgani so orodje nadzavesti. S to čisto zavestjo lahko neposredno vplivamo na celice in zdravje, saj je nadzavest tista, ki oblikuje našo realnost. Zato lahko z zavestnim namenom in pozitivnimi mislimi vplivamo na fizično stanje naših celic in telesa, kar vodi k boljšemu zdravju in dobremu počutju.

Nevro metoda je torej edinstven pristop, s katerim se ustvarja nova energija v samih možganih za vzpostavitev novih nevronskih poti, kar vodi k boljšemu zdravju, večji kreativnosti in globlji duhovni povezanosti. Z drugimi besedami, nevro metoda aktivira vaš super um, da si izboljšate vsa področja v svojem življenju.

Kako poteka NEVRO METODA?

Skozi celostno svetovanje se osredotočimo na preoblikovanje miselnih vzorcev, s katerimi dosežete širše razumevanje vaših izzivov. In tako postopoma spreminjate svoj podzavestni program. V začetnem pogovoru opišete svoje težave, kronična stanja, kakšna je bila vaša preteklost, ki je vplivala na vaše življenje v sedanjosti. Odkrivamo vzroke za neravnovesja v vašem življenju. Nato izvedemo terapijo, s katero dosežemo globinsko sprostitev vaših možganov, ki preidejo v theta stanje, da zavestno ustvarite nove podobe in misli, ki predstavljajo želeno novo realnost na fizični, čustveni in mentalni ravni. S tem procesom se ustvarijo nove živčne povezave v možganih, ki podpirajo želeno novo realnost. Skozi terapevtsko voden proces odkrivamo vzroke kroničnih stanj, težav, strahov in omejujočih prepričanj, kar vodi v zavedanje na fizičnem, psihičnem in energetskem nivoju. Tako lažje sprostite stare vzorce razmišljanja, vedenja in čustev ter postopno izboljšate dojemanje sebe in drugih. Novi miselni procesi in vedenja, oblikovani skozi individualne obravnave, vam pomagajo izboljšati vsakodnevne izzive. Skozi nadaljnje terapevtske obravnave postopoma preoblikujete svoje nevrone na celični ravni in tako dosežete novo realnost s pomočjo prakse zavestnega usmerjenega razmišljanja, spremenjenega čustvenega stanja in prepričanja. Svoja prepričanja boste tako učinkovito spremenili v bolj spodbudna in pozitivna, kar bo vplivalo na preoblikovanje nevronskih poti v vaših možganih in posledično boste ustvarili pozitivne spremembe v življenju.

Kateri so ključni elementi pristopa NEVRO METODE?

1. Celostni pristop k spremembi zavedanja

Celostni pristop nevro metode omogoča globoko preobrazbo v možganskih celicah. Ko prepoznate in preoblikujete negativne misli v pozitivne, nove nevronske poti podprejo zdrave miselne vzorce, vedenja in povezavo s čisto zavestjo, ki je zakladnica vsega znanja. To vodi do izboljšanja dobrega počutja in splošnega zdravja.

Nevro metoda spodbuja integracijo uma, telesa in duha. Celostni pristop, ki vključuje vse vidike vašega bitja, omogoča ustvarjanje novih nevronskih poti, ki podpirajo celostno zdravje in duhovno rast. Zavedanje, da smo del večjega kolektivnega polja zavesti, spodbuja globljo povezanost z drugimi in z vsem stvarstvom.

S pomočjo nevro metode se lahko učinkovito vzpostavijo nove nevronske povezave in globlja povezanost z nadzavestjo. Ta pristop omogoča večjo kreativnost, boljše zdravje in globljo duhovno povezanost, kar vodi k polnejšemu in bolj izpolnjujočemu življenju. V resnici nismo energijska bitja, temveč duhovna bitja v človeškem telesu. Energija in materija sta povezani s čisto zavestjo. Ta nadzavest je pravzaprav osnova za materijo in energijo. In s pravimi orodji in tehnikami se lahko vsak posameznik poveže s tem polnim potencialom.

2. Meditacija in zavedanje

Na terapiji dosežete globoko meditativno stanje, kar poveča zavedanje in osredotočenost, kar vodi v spremembo možganskih valov in nevroplastičnost možganov. Nevroplastičnost je sposobnost možganov, da preoblikujejo obstoječe nepodporne misli, občutke in izkušnje. Ko se vaš um umiri, vas z določenimi pristopi vodim do prepoznavanja in preoblikovanja omejujočih miselnih vzorcev ter do globlje povezanosti z vašo nadzavestjo. Nadzavest je temelj vsega življenja, poganja vse fizične in duševne procese. Ta super zavest je pravzaprav osnova energije in materije. Ko je človek preveč v umu, se ne more povezati z njo. In ko enkrat nadvladamo svoj um in se povežemo s to najmočnejšo silo, lahko v fizičnem življenju ustvarjamo čudeže praktično na vsakem koraku.

3. Uporaba Schumannove frekvence

Pristop zajema tudi Schumannovo frekvenco 7.83 Hz, ki je naravna frekvenca Zemlje in ima globok vpliv na možganske valove. Z nevro metodo tako dosežemo, da se možganski valovi uravnotežijo, kar spodbuja nevroplastičnost in splošno dobro počutje. Možgani se posledično uglasijo z naravnim elektro-magnetnim poljem Zemlje, kar podpira globljo duhovno povezanost in harmonično delovanje telesa.

4. Tesla tehnologija

Nevro metoda obsega tudi Tesla energijo. Že Nikola Tesla se je zavedal moči zavesti in jo vpeljeval v svoje izume. Verjel je v moč zavesti in energijskega polja. Pred časom sem odkrila Tesla sistem, ki se uporablja tudi v klinikah po svetu in ugotovila, da lahko v kombinaciji z nevro metodo učinkovito poveča energijsko polje posameznika, kar podpira boljšo komunikacijo med celicami in ustvarjanje novih nevronskih poti. Izboljša se pretok energije v telesu, kar spodbuja regeneracijo in rast novih nevronskih povezav.

Rezervacija termina

Za več informacij in za rezervacijo termina smo vam na voljo na love@liliknafelc.si ali na številki 041 330 388.