S svojo zavestjo ustvarjamo naše življenjske izkušnje

Lili Knafelc - prikazna slika

V vsakem trenutku našega življenja nosimo moč, ki presega našo vsakodnevno zaznavo. To je moč naših misli, ki oblikujejo našo izkušnjo v tem svetu. Čeprav se nam včasih zdi, da smo zgolj nemi opazovalci dogajanja okoli nas, je resnica veliko globlja. Držimo krmilo svojega življenja, ne glede na to, ali smo tega v celoti zavestni ali ne.

Ko postanemo bolj zavestni, se začnemo zavedati te moči, ki jo nosimo v svojih mislih. Postanemo arhitekti svojega življenja, oblikovalci svoje usode. To prepoznanje prinaša osvoboditev. Namesto da bi se počutili kot žrtve okoliščin, se zavedamo, da imamo v sebi moč, da oblikujemo svojo resničnost.

Naše misli so izjemno pomembne, saj vplivajo na delovanje naših celic in s tem na naše zdravje in dobro počutje. Naša zavestna misel lahko spremeni našo biokemijo, vpliva na naš imunski sistem in celo na našo genetsko izraženost. Ko to dojamemo, se odprejo neskončne možnosti za spremembo in rast.

Prehod od občutka žrtve do obvladovanja samega sebe je ključen korak v tem procesu. Ko začnemo prevzemati odgovornost za svoje misli in svojo izkušnjo, postanemo soustvarjalci svojega življenja. Namesto da dopuščamo, da nas negativne misli in okoliščine oblikujejo, aktivno izbirajmo, kakšno izkušnjo želimo ustvariti.

Naša zavest ustvarja našo življenjsko izkušnjo. Ta resnica nas spodbuja k prebujenju in zavestnemu soustvarjanju srečnega, izpolnjujočega življenja.

Naše misli so orodje, s katerim oblikujemo svojo resničnost. S pozitivno naravnanostjo lahko ustvarimo življenje, ki si ga želimo, medtem ko nas negativne misli in energija vodijo v neželene izkušnje.

Misli so kot semena, ki jih sejemo v svoj um. Če sejemo semena ljubezni, radosti in obilja, bomo želi bogate sadove. Če pa se prepustimo negativnim mislim, dvomom in strahu, bomo želi trnje in plevel.

Naša zavestna odločitev, kako bomo usmerjali svoje misli, določa pot, po kateri se bomo podali. Če se odločimo za ljubezen, sočutje in vero v dobro, bomo privabljali podobne izkušnje v svoje življenje. Nasprotno, če se prepustimo jezi, grenkobi in obupu, bomo privabljali negativne dogodke in situacije.

Pomembno je, da se zavedamo moči svojih misli in da se zanje odločamo zavestno. Če si želimo lepo življenje, polno radosti, ljubezni in obilja, moramo izbrati misli, ki nas podpirajo na tej poti. Vsak dan lahko izbiramo, kakšno izkušnjo bomo ustvarili, in vsaka misel je priložnost za rast in razcvet.

Več o tem, kako vam lahko pomagam, da z nevro metodo nadvladate svoje miselne procese, najdete tukaj.

Rezervacija termina

Za več informacij in za rezervacijo termina smo vam na voljo na love@liliknafelc.si ali na številki 041 330 388.