Vpliv Tesla terapije na živčni sistem

Lili Knafelc - prikazna slika

Vpliv Tesla terapije na živčni sistem je revolucionaren, saj gre za prelomno inovacijo v tehnologiji dobrega počutja. Ko uglasimo svoje telo s to frekvenčno terapijo, se naše celice začnejo spreminjati v desnosučne, torej zdrave celice. Terapija omogoča regeneracijo na vseh nivojih, od živčnega sistema, tkiv, kosti in mišic ter omogoča lažji vstop v theta možgansko valovanje, v katerem se zgodi samozdravljenje telesa.

Kaj je pravzaprav Tesla terapija?

Tesla terapija je intenzivna regeneracija telesa, ki se izvede na biodinamičnem energijskem sistemu, ki temelji na uporabi kamene strele, Tesla tehnologije in naravne zemeljske Schumannove frekvence, 7,83 Hz, na kateri smo nastala vsa živa bitja. Schumannova frekvenca dokazano odpravlja iz našega telesa stress in vnetja, ter telo oskrbi s kisikom. Imitira naravne gibalne procese brez dražljajev elektrike ali kemijskih snovi in je namenjen za izboljšanje zdravstvenega in vsesplošnega počutja. S pomočjo specifičnega, sinusno oblikovanega, v desno usmerjenega nihanja uravnava in ritmizira naše telo. Sprošča vse fascije v telesu, mišice in podpre delovanje organov ter pomirja celoten živčni sistem. Zagotavlja pozitivne učinke na telo in psiho ter nudi takojšnje olajšanje od bolečin, elektrosmoga in uničujočega stresa.

Kakšen je vpliv Tesla terapije na živčni sistem?

POVEČANJE OSKRBE S KISIKOM
Tesla terapija omogoča povečanje koncentracije kisika v telesu, kar lahko pomaga pri izboljšanju preskrbe s kisikom v možganih in drugih živčnih tkivih. To je ključno za normalno delovanje nevronov in drugih živčnih celic.

IZBOLJŠANJE NEVROLOŠKIH STANJ
Redni obiski terapij na Tesla sistemu lahko prispevajo k izboljšanju nevroloških stanj, kot so nevrološke poškodbe, možganske poškodbe, možganske kapi in druge nevrološke bolezni. Prav tako terapija izboljša pretok krvi v možganih in zmanjšuje vnetja pri možganski kapi.

ZMANJŠANJE STRESA
Tesla terapija lahko pomaga zmanjšati raven stresa in anksioznosti. Desnosučna vibracija medceličnih tekočin ima pomembno vlogo pri uravnavanju delovanja živčnega sistema in lahko pomaga pri obvladovanju stresnih situacij.

POVEČANJE ENERGIJE
Desnosučna vibracija in povečana koncentracija kisika v celicah lahko izboljša energijsko raven in vzdržljivost, kar lahko prispeva k boljšemu počutju, učenju, motivaciji ter izboljšanju miselnih procesov.

URAVNAVANJE HORMONOV
Tesla terapija lahko pomaga uravnavati hormonsko ravnovesje v telesu. Povečana absorpcija kisika v celicah igra pomembno vlogo pri delovanju endokrinega sistema, ki nadzoruje proizvodnjo in delovanje hormonov. Na ta način se izboljša delovanje endokrinega sistema in posledično uravnava hormonsko ravnovesje.

IZBOLJŠANJE KONCENTRACIJE IN MENTALNE JASNOSTI
Terapija na Tesla sistemu lahko izboljša tudi možgansko funkcijo, kar lahko prispeva k boljši koncentraciji, spominu in mentalni jasnosti. To lahko pozitivno vpliva na splošno psihično počutje.

IZBOLJŠANJE PREBAVE
Tesla terapija pravtako učinkovito aktivira presnovo in izboljša oskrbo s hranljivimi snovmi.

PROTIVNETNO DELOVANJE
Terapija pripomore k zmanjšanju vnetnih procesov v telesu. To je pomembno, saj kronično vnetje lahko negativno vpliva na različne sisteme v telesu, vključno z živčnim sistemom. Poleg tega lahko terapija spodbudi tvorbo novih krvnih žil in poveča presnovo v tkivih, kar podpira procese celjenja, še posebej pri poškodbah živčnega tkiva.

SPODBUJANJE CELJENJA
Tesla terapija lahko spodbudi procese celjenja v telesu, kar lahko prispeva k zmanjšanju vnetja. Pospeševanje celjenja je ključno pri zmanjševanju vnetnih procesov in obnavljanju poškodovanih tkiv. Zelo priporočljivo tudi za športnike pred telesno aktivnostjo in po njej, saj preprečuje poškodbe, v primeru poškodb pa pospeši regeneracijo in celjenje.

KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA
Tesla terapija pomaga tudi pri spodbujanju imunskega sistema, ki lahko bolje obvladuje in zmanjšuje vnetne procese v telesu.

POMLAJEVANJE KOŽE
Terapija na celičnem nivoju obnavlja kožo in jo pomlajuje. Terapija spodbuja celični metabolizem in obnavljanje kožnih celic. To lahko prispeva k zmanjšanju gub, izboljšanju teksture kože ter povečanju njenega sijaja in mladostnega videza. Poleg tega terapija pripomore k zmanjšanju vnetij v telesu, kar lahko pozitivno vpliva na kožne težave, kot so akne, ekcemi in druge vnetne kožne bolezni. Zmanjšanje vnetja omogoča tudi bolj uravnoteženo in zdravo okolje za celično obnovo, kar dodatno podpira procese pomlajevanja kože.

PROTICELULITNO DELOVANJE
Terapija izboljša tudi cirkulacijo krvi in limfe. To lahko prispeva k boljšemu odvajanju toksinov in odplavljanju nakopičenih odpadnih snovi, ki lahko prispevajo k nastanku celulita.

IZBOLJŠANJE PSIHO-FIZIČNEGA POČUTJA
Krepi mišice, kosti, sprosti fascije, preprečuje poškodbe, pospeši cepljenje in okrepi imunski sistem ter uravna hormone.

POSPEŠITEV IZLOČANJA TOKSINOV IZ TELESA Pospeši delovanje limfatičnega in krvnega obtoka. Učinkovito izloča toksine iz telesa in pomaga, da udi ne otekajo.

IZBOLJŠANJE SPANJA
Tesla terapija pomaga hitreje doseči boljši in bolj sproščen ter kvaliteten spanec.

ODPRAVA BOLEČIN V TELESU
Tesla terapija podpre blažilno funkcijo medvretenčnih ploščic, krepi okostje, mišice, vezivna tkiva, izboljša gibanje, koordinacijo. Učinkovito izboljša skoliozo.

ZMANJŠANJE EDEMA
Terapija lahko pomaga zmanjšati oteklino v živčnih tkivih, kar je lahko pomembno pri nevroloških stanjih, kjer oteklina lahko povzroči dodatne poškodbe.

VPLIV NA NEVROPLASTIČNOST
Nekatere raziskave kažejo, da redni tretmaji na Tesla sistemu lahko vplivajo na nevroplastičnost – sposobnost možganov, da se prilagajajo in spreminjajo svojo strukturo in funkcijo v odzivu na izkušnje. Terapija omogočajo celicam in živčnim mrežam boljše pogoje za regeneracijo in prilagajanje.

Živčni sistem kot elektrarna telesa

Živčni sistem deluje kot kompleksna elektrarna, kjer celice delujejo kot generatorji in prenašalci električnih signalov. Medicinske raziskave, ki so bile opravljene na Tesla sistemu in pravtako moje lastne študije, so koristne za izboljšanje splošnega počutja in pripomorejo k izboljšanju določenih nevroloških težav. Poleg tega je potrebno upoštevati tudi individualne razlike in specifične okoliščine posameznika, kar poudarja potrebo po nadaljnjih raziskavah in individualnem pristopu k terapijam na Tesla regeneracijskem sistemu.

Redni obiski tretmajev (vsaj trikrat na teden) lahko pomembno izboljšajo počutje ter pomagajo pri odpravljanju vnetij, stresa, utrujenosti, bolečin v hrbtenici, izgorelosti, otekanja limfe, možganske megle, anksioznosti, tesnobe, nemira, glavobola, migrene, nespečnosti in depresije. Poleg tega lahko prispevajo k izboljšanju nevroloških stanj, kot so nevrološke poškodbe, možganske poškodbe, možganske kapi in druge nevrološke bolezni.

Tesla terapija tako zelo učinkovito prispeva k izboljšanju delovanja živčnega sistema in celotnega organizma, saj podpira procese celjenja, zmanjšuje vnetja, pospeši srčno-žilni obtok, limfo, odpravlja stres iz celic ter spodbuja nevroplastičnost možganov. Pri nas imamo dve vrsti Tesla terapij, intenzivno, ki pripomore k hitrejšim rezultatom in blažjo Tesla terapijo, ki telo postopoma spravlja v ravnovesje. Obe terapiji sta primerni tudi za otroke (nemirnost, pretirana občutljivost, težave z gibljivostjo, nespečnostjo, hiperaktivnost, avtizem…)

Rezervacija termina

Svoj termin Tesla terapije lahko rezervirate na love@liliknafelc.si ali nas pokličete na 041 330 388. Z veseljem vam odgovorimo tudi na dodatna vprašanja.